Borsa Haberleri

SPK OTKAR, EDATA, MAVI’nin Bedelsizine Onay Verdi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 11 Mayıs tarihli bültenini paylaştı. Bültende halka arzlarla ilgili bir bilgi yer almazken 3 şirketin bedelsizine onay verildi. 2 şirkete ve bir kişiye para cezası verilirken 5 şirketin borçlanma aracı ihracı onaylandı. Kurul, 24 siteye erişim engeli getirirken 5 fonun kurulmasına ve 1 şirketin yatırım danışmanlığı faaliyeti sürdürmesine izin verdi.

Bültende Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi’nin (OTKAR) yüzde 400, E-Data Teknoloji Pazarlama’nın (EDATA) yüzde 200, Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret’in yüzde 100 bedelsiz sermaye artışı onaylandı.

SPK OTKAR, EDATA, MAVI’nin Bedelsizine Onay Verdi!Kaynak: SPK

SPK, Gri Portföy Yönetimi AŞ Nar Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, Global MD Portföy Yönetimi AŞ Birinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve Global MD Portföy Yönetimi AŞ Health Tech Sağlık Teknolojileri Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun kuruluşuna izin verdi.

Bunların yanında T.T.L. Tütün Sanayi ve Dış Ticaret, Fiba Faktoring, Philip/Capital Menkul değerler, Zorlu Enerji Elektrik Üretim ve Deniz Faktoring’in borçlanma ihraçları da onaylandı.

Bu makale daha öncesinde Paratic tarafından ele alınmıştır. Daha fazla detay için linke tıklayabilirsiniz.

Yatay Reklam Alanı (728x90)

BorsaYorum

Merhaba Halka Arz Gündem sitemize hoş geldiniz. Yaklaşık 10 yıllık deneyimimle beraber yeni web sitesi kurdum ve küçük yatırımcıyı korumak amacıyla bu sitede bir çok bilgi paylaşımında bulunacağım. Bu sitede borsa, halka arzlar, hisse senetleri ve bol bol yorumlarla beraber sizleri bilgilendiriyor olacağım. Amacımız parayı kazanmak ve çoğaltmak bu yolda her zaman Küçük Yatırımcı'nın yanındayım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu