Borsa Haberleri

Halkbank Kuzey Boru (KBORU) halka arz gözükmüyor

Borsada halka arz fırtınası bu hafta kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzı ile devam edecek. 7-8 aralık 2023 tarihlerinde tamamen eşit dağıtım ve borsada satış yöntemi ile istek toplayacak olan şirket paylarının önümüzdeki hafta işleme başlaması bekleniyor. Yatırımcıların halka arzlar için en çok tercih ettiği kurumlardan olan Halk Bankası, Halkbank Mobil ve Halk Yatırım üzerinden katılım meydana getirecek olan yatırımcılar, halka arzın neden gözükmediğini öğrenmeye çalışıyor.  (KBORU) halka arz niçin görünmüyor? kuzey Boru A.Ş. (KBORU) Halk Bankası halka arzda niçin çıkmıyor? kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arz Halkbank’ta yok mu? İşte cevaplar…

Bizi youtube dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi instagram dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi telegram dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi X ten takip etmek için tıklayınız

Halkbank Kuzey Boru (KBORU) halka arz gözükmüyor HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arz bulamıyorum Halkbank

Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzı, tamamen eşit dağıtım ve borsada satış yöntemi ile talep toplayacaktır. Borsada satış ile halka arz olan şirketler için halka arz sekmesinden talep oluşturulamaz. Bu tip halka arzlar için normal hisse senedi alır gibi hisse senedi alım satım bölümünden halka arz kodu girilerek talep oluşturulabilir. Kuzey Boru A.Ş. halka arzında hisse kodu KBORU olacaktır. Yatırımcılar KBORU.HE ya da KBORU.H kodlu hisseyi seçerek, normal hisse alır gibi 7-8 Aralık tarihlerinde saat 10.30-13.00 arasında talep girişi yapabilecektir. Talep girişi saatleri dışında yapılan talepler iptal edileceğinden, yatırımcıların bu konuda dikkatli olmaları önemlidir.

Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzı, tamamen eşit dağıtım ve borsada satış yöntemi ile talep toplayacaktır. Borsada satış ile halka arz olan şirketler için halka arz sekmesinden istek oluşturulamaz. Bu tip halka arzlar için normal hisse senedi alır benzer biçimde pay senedi alım satım kısmınden halka arz kodu girilerek istek oluşturulabilir. kuzey Boru A.Ş. halka arzında hisse kodu KBORU olacaktır. Yatırımcılar KBORU.HE ya da KBORU.H kodlu hisseyi seçerek, hisse alır biçimde 7-8 Aralık tarihlerinde saat 10.30-13.00 içinde talep girişi yapabilecektir. talep girişi saatleri haricinde yapılan talepler iptal edileceğinden, yatırımcıların bu mevzuda dikkatli olmaları önemlidir.

Halkbank Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arz talep girişi

Şayet yatırımcılar buna rağmen halka arza talep girişi yapamıyorsa müşteri temsilcisinden yardım alabilirler. Bankanız size bu konuda yardımcı olmakla yükümlüdür. Talep girişinizi 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde saat 10.30-13.00 arasında mutlaka tamamlatmanız gerekmektedir.

Şayet yatırımcılar buna karşın halka arza istek girişi yapamıyorsa alan kişi temsilcisinden yardım alabilirler. Bankanız size bu konuda yardımcı olmakla mükellefdir. istek girişinizi 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde saat 10.30-13.00 arasında kesinlikle tamamlatmanız gerekmektedir.

Yatay Reklam Alanı (728x90)

BorsaYorum

Merhaba Halka Arz Gündem sitemize hoş geldiniz. Yaklaşık 10 yıllık deneyimimle beraber yeni web sitesi kurdum ve küçük yatırımcıyı korumak amacıyla bu sitede bir çok bilgi paylaşımında bulunacağım. Bu sitede borsa, halka arzlar, hisse senetleri ve bol bol yorumlarla beraber sizleri bilgilendiriyor olacağım. Amacımız parayı kazanmak ve çoğaltmak bu yolda her zaman Küçük Yatırımcı'nın yanındayım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu