Borsa Haberleri

DAP Gayrimenkul’den (DAPGM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısının hisse satışı hakkında açıklama

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 6 Aralık 2023 tarihli Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (DAPGM) yapılan duyuruda, hisse satış işlemine ilişkin açıklama Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rafet Yılmaz tarafından yapıldı.

DAP Gayrimenkul'den (DAPGM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısının hisse satışı hakkında açıklama HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

DAPGM hisseleri son dönemde yaşanan sert düşüşle adından söz ettirdi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz, bugün 6 Aralık’ta 12 milyon 284 bin 166 adet hissenin satıldığını duyurdu. DAP Gayrimenkul, bu konuyla ilgili Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rafet Yılmaz’ın bilgisini paylaştı.

“Şirketimiz ortağı Sn.Rafet Yılmaz tarafından Şirketimize iletilen açıklamada;  Sn.Rafet Yılmaz’ın nezdinde bulunan Şirket ödenmiş sermayesinin %3,19’una tekabül eden 12.284.166 TL nominal değerli DAPGM paylarının 06 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da satıldığı ve aracı kurum komisyonları düşüldükten sonra elde edilen 397.545.400 TL gelirin, önümüzdeki dönemde şirketimizce verilmiş taahhütler ve yasal mevzuat çerçevesinde işbu tutarın tamamının sermaye avansı olarak aktaracağını beyan etmiştir.”

Yatay Reklam Alanı (728x90)

BorsaYorum

Merhaba Halka Arz Gündem sitemize hoş geldiniz. Yaklaşık 10 yıllık deneyimimle beraber yeni web sitesi kurdum ve küçük yatırımcıyı korumak amacıyla bu sitede bir çok bilgi paylaşımında bulunacağım. Bu sitede borsa, halka arzlar, hisse senetleri ve bol bol yorumlarla beraber sizleri bilgilendiriyor olacağım. Amacımız parayı kazanmak ve çoğaltmak bu yolda her zaman Küçük Yatırımcı'nın yanındayım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu