Borsa Haberleri

Kuzey Boru (KBORU) halka arzı hakkında tüm bilinmesi gerekenler!

Sermaye Piyasası Kurulu bu geçtiğimiz hafta Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzına onay verdi. Bu hafta aynı tarihlerde talep toplayacak 3 şirketten biri olan Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzına büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor. Peki bu hafta borsada satış yöntemi ile talep toplayacak olan tek şirket olan Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) hangi bankalarda var? Kaç lot verir? Katılım endeksine uygun mu? Halka arz fiyatı kaç TL? İşte Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzı hakkında tüm bilinmesi gerekenler ve hap bilgiler!
sermaye Piyasası Kurulu bu geçtiğimiz hafta kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzına onay verdi. Bu hafta aynı tarihlerde talep toplayacak 3 şirketten önde gelen kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzına ilgi österilmesi planlanıyor. Peki bu hafta borsada satış yöntemi ile talep toplayacak olan tek şirket olan kuzey Boru A.Ş. (KBORU) hangi bankalarda var? Kaç lot verir? Katılım endeksine uggun mu? Halka arz fiyatı kaç TL? İşte kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzı hakkında bütün bilinmesi gerekenler ve hap bilgiler!
Bizi youtube dan takip etmek için tıklayınız. Bizi instagram dan takip etmek için tıklayınız. Bizi telegram dan takip etmek için tıklayınız. Bizi X ten takip etmek için tıklayınız.
EKOS Teknoloji ve Elektrik halka arzı hakkında tüm bilinmesi gerekenler! HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Halka arz tarihi

Kuzey Boru halka arzı talep toplama tarihleri 7-8 Aralık 2023 olarak belirlendi.

Halka arz fiyatı kaç TL?

Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzında 1 lot hisse fiyatı 36,20 TL olacak. Yatırımcılar 1 lot hisse için 36,20 TL ayırmak niteliğinde kalacaktır.

Hangi bankalarda var?

Kuzey Boru halka arzı tamamen eşit dağıtım ve borsada satış yöntemi ile gerçekleşecektir. Halka arza bütün banka ve aracı kurumlar üzerinden katılım sağlanabilecektir. Halka arz Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, garanti Bankası, ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, TEB, QNB Finansbank, Denizbank, Kuveyt Türk, Burgan Bank ve öteki tüm bankalar ile aracı kurumlar üzerinden, istek toplama tarihlerinde saat 10.30-13.00 arası istek girişi yapılabilecek.

Kuzey Boru (KBORU) halka arz kişi başı kaç lot verir? Kişi başı kaç lot düşer?

Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) halka arzında toplam 24.000.000 lot hissenin dağıtımı yapılacak. Halka arza 3 milyon ferdin katılması halinde 8 lot hisse dağıtımı yapılması beklenebilir. Rakamlar kesinlik içermez ve katılımcı sayısının artması veya düşmesine nazaran değişebilir.
Kuzey Boru (KBORU) halka arzı hakkında tüm bilinmesi gerekenler! HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

Hisse kodu nedir?

hisse kodu “KBORU” olacaktır.

Kuzey Boru halka arz eşit mi?

tamamen eşit eşit dağıtım yöntemine göre yapılacaktır.

Nasıl talep yapılır? KBORU halka arz nasıl alınır?

bütün bankalar ile aracı kurumlar üzerinden, istek toplama tarihlerinde saat 10.30-13.00 arası talep girişi yapılabilecek. Halka arzda talep girişleri, halka arz sekmesinden değil; normal pay alır gibi hisse menüsünden KBORU.HE yahut KBORU.H kodlu pay seçilerek alış emri girilerek yapılabilecek. emir tipi olarak IKG (İptale kadar geçerli) seçilmesi gerekiyor.

Katılım endeksine uygun mu?

Kuzey Boru hakla arzı onaylı izahnamesindeki borsa görüşüne bakılırsa şirket katılım endeksi kriterlerine uymaktadır. Helal hassasiyeti olan yatırımcılar için uygun olduğu değerlendirilmektedir.

Teminat gösterme var mı? T1 T2 kullanılabilir mi?

Halka arzada teminat ve blokaj yöntemleri kullanılamayacaktır. Halka arza nakit ve T1 T2 bakiye ile katılım mümkündür. Bizi youtube dan takip etmek için tıklayınız. Bizi instagram dan takip etmek için tıklayınız. Bizi telegram dan takip etmek için tıklayınız. Bizi X ten takip etmek için tıklayınız.

Diğer hap bilgiler

Halka arz büyüklüğü 868.800.000 TL
Halka arz iskontosu %20.24
Halka açıklık oranı %24
Fiyat istikrarı işlemleri 30 gün boyunca planlanmaktadır.
Fon kullanım bilgileri %50-60 yatırım finansmanı, %20-30 kısa vadeli borç ödemesi, %10-20 işletme sermayesinin finansmanı
Konsorsiyum lideri Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Yatay Reklam Alanı (728x90)

BorsaYorum

Merhaba Halka Arz Gündem sitemize hoş geldiniz. Yaklaşık 10 yıllık deneyimimle beraber yeni web sitesi kurdum ve küçük yatırımcıyı korumak amacıyla bu sitede bir çok bilgi paylaşımında bulunacağım. Bu sitede borsa, halka arzlar, hisse senetleri ve bol bol yorumlarla beraber sizleri bilgilendiriyor olacağım. Amacımız parayı kazanmak ve çoğaltmak bu yolda her zaman Küçük Yatırımcı'nın yanındayım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu