Borsa Haberleri

HSBC, CW Enerji (CWENE) hisselerinde yüklü alış yaptı!

BIST100 endeksinin ilk birkaç günde oldukça baskı altında kaldığı, son iki günde hızla toparlandığı seanslar yaşandı. CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş. (CWENE) hisseleri BIST100 endeksinden negatif çıkış yaparak haftayı %4,95 kayıpla tamamladı.

HSBC, CW Enerji (CWENE) hisselerinde yüklü alış yaptı! HABERLER, Gündemdekiler, Şirket Haberleri Rota Borsa

HSBC müşterilerinin işlem gördüğü hisselerden CW Enerji’de geçtiğimiz hafta toplam 1.042.181 lot işlem görüldü. İşlemlerin 938.254 lotu alış yönünde, 103.927 lotu ise satış yönünde gerçekleşti. HSBC müşterileri CW Enerji huzursuzluk Ticaret ve Sanayi A.Ş.’de bir hafta geçirdi. (CWENE) 834.327 mülk satın aldı. Haftalık alımların net karşılığı ise 232.168.706 TL olarak gerçekleşti. CWENE hisseleri, HSBC’nin geçtiğimiz hafta Tüpraş’tan sonra en büyük ikinci net satın alımı oldu. HSBC kanalıyla yapılan alımlara karşılık QNB Finans Yatırım ve Ak Yatırım ilk iki satış sırasını paylaştı. CWENE geçen hafta %4,95 düştükten sonra Bank of America ve HSBC müşterilerinin önümüzdeki günlerde nasıl davranacağını görmek ilginç olacak.

Bizi youtube dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi instagram dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi telegram dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi X ten takip etmek için tıklayınız

Yatay Reklam Alanı (728x90)

BorsaYorum

Merhaba Halka Arz Gündem sitemize hoş geldiniz. Yaklaşık 10 yıllık deneyimimle beraber yeni web sitesi kurdum ve küçük yatırımcıyı korumak amacıyla bu sitede bir çok bilgi paylaşımında bulunacağım. Bu sitede borsa, halka arzlar, hisse senetleri ve bol bol yorumlarla beraber sizleri bilgilendiriyor olacağım. Amacımız parayı kazanmak ve çoğaltmak bu yolda her zaman Küçük Yatırımcı'nın yanındayım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu