Borsa Haberleri

Akbank’tan 781 milyonluk satış!

Akbank T.A.Ş. Aydınlatma platformuna (KAP) yapılan 25 Aralık 2023 tarihli yazıda (AKBNK), takipteki kredi alacakları portföyünün satışına ilişkin açıklama yapıldı.

Akbank'tan 781 milyonluk satış! Şirket Haberleri Rota Borsa

Açıklamada, daha önce bir kısmı banka tarafından silinen 1.804 milyon TL tutarındaki şüpheli alacak portföyünün ana bakiyesinin Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş., Ortak Varlık Yönetimi A.Ş., Birikim’e devredildiği belirtildi. Varlık Yönetimi A.Ş.’yi toplam 781 milyon TL bedelle satın aldı. Sh., World Portföy Yönetimi A.Ş., AGS Altın Planet Varlık Yönetimi A.Ş. Sümer Varlık Yönetimi A.Ş.’nin de aralarında bulunduğu 6 şirkete satıldığı belirtildi.

Bizi youtube dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi instagram dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi telegram dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi X ten takip etmek için tıklayınız

Yatay Reklam Alanı (728x90)

BorsaYorum

Merhaba Halka Arz Gündem sitemize hoş geldiniz. Yaklaşık 10 yıllık deneyimimle beraber yeni web sitesi kurdum ve küçük yatırımcıyı korumak amacıyla bu sitede bir çok bilgi paylaşımında bulunacağım. Bu sitede borsa, halka arzlar, hisse senetleri ve bol bol yorumlarla beraber sizleri bilgilendiriyor olacağım. Amacımız parayı kazanmak ve çoğaltmak bu yolda her zaman Küçük Yatırımcı'nın yanındayım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu