Borsa Haberleri

Koleksiyon Mobilya’dan (KLSYN) tahkim süreci açıklaması

Mobilya Sanayi A.Ş. (KLSYN), 28 Kasım 2023 tarihinde kamuoyuna yapılan duyuruda tahkim sürecine ilişkin açıklama yapmıştı.
12 Ekim 2022 tarihli Özel Durum açıklamamızda belirtilen, Şirketimiz aleyhine Fransa/Paris’de mukim Milletlerarası Ticaret Odası Tahkim Divanı kuralları çerçevesinde başlatılan ve ICC 26954/ELU sayılı dosyası ile yürütülen tahkim yargılaması sonucunda hakem kararı verilmiş, bu karara karşı süresi içinde 4686 Sayılı Milletlerarası Tahkim Kanunu, m.15 hükmü kapsamında yabancı hakem kararının iptali davası ikame edilmiştir.   Yabancı hakem kararının iptali davası, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, 14. Hukuk Dairesi nezdinde kayıtlara geçmiş olup, davanın ikamesi ile birlikte yabancı hakem kararının icrası 4686 Sayılı Milletlerarası Tahkim Kanunu hükümleri gereği kendiliğinden durmuştur.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bizi youtube dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi instagram dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi telegram dan takip etmek için tıklayınız.

Bizi X ten takip etmek için tıklayınız.

Yatay Reklam Alanı (728x90)

BorsaYorum

Merhaba Halka Arz Gündem sitemize hoş geldiniz. Yaklaşık 10 yıllık deneyimimle beraber yeni web sitesi kurdum ve küçük yatırımcıyı korumak amacıyla bu sitede bir çok bilgi paylaşımında bulunacağım. Bu sitede borsa, halka arzlar, hisse senetleri ve bol bol yorumlarla beraber sizleri bilgilendiriyor olacağım. Amacımız parayı kazanmak ve çoğaltmak bu yolda her zaman Küçük Yatırımcı'nın yanındayım.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu